Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Έχουμε έννομο συμφέρον στην ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων

Διαβάζω στο protagon.gr πώς το ΠΑΜΕ παρεμποδίζει την ομαλή λειτουργία σημαντικής εξαγωγικής τεχνολογικής επιχείρησης (INTERNETQ AE), με την ανοχή των αρχών.

Από την σκοπιά των δικαιωμάτων των φορολογούμενων, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές σε όλους τους υπεύθυνους ότι:
  • Επιβαρυνόμαστε τους μισθούς των δημοσίων λειτουργών, ώστε να εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία τόσο της πολιτικής όσο και της οικονομικής αλλά και κάθε άλλης σύννομης δραστηριότητας, και ολιγωρία στο έργο τους αυτό συνιστά παραβίαση του δικαιώματός μας σε ανταποδοτική φορολογία.
  • Οι φορολογούμενοι έχουμε έννομο συμφέρον στην ομαλή λειτουργία της οικονομίας και των επιχειρήσεων.
  • Τους καθιστούμε υπεύθυνους για τα πιθανά διαφυγόντα φορολογικά έσοδα που θα προκύψουν από την ενδεχόμενη μείωση κερδών της επιχείρησης ως αποτέλεσμα της ολιγωρίας τους.
  • Ομοίως τους καθιστούμε υπεύθυνους για ενδεχόμενη απώλεια θέσεων εργασίας και τα φορολογικά και ασφαλιστικά απωλεσθέντα έσοδα που ενδεχομένως προκύψουν.

Ζητάμε, εφ' όσον η λειτουργία της είναι σύννομη, να ληφθούν αμέσως όλα τα αναγκαία μέτρα για να συνεχίσει η επιχείρηση τις εργασίες της χωρίς προσκόμματα που μπορεί να κοστίσουν ακριβά στους εργαζόμενούς της (επιχειρηματίες και μισθωτούς), στους μετόχους της και στους φορολογούμενους._

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ (ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ) ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ .. ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ..ΑΡΑ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΟΥΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ,ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ..ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή