Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Προεκλογικές αυξήσεις στην ΔΕΗ

Το πελατειακό κράτος ζει και βασιλεύει και οι εκλογές αποδεικνύονται πολύ κερδοφόρες γι' αυτό. Και έπεται συνέχεια. Οι φορολογούμενοι τους χρωστάμε κι άλλα!

Διαβάστε χωρίς άλλα σχόλια το σχετικό άρθρο από το Capital.gr.


'

Τις ερωτήσεις των μετόχων (και) για το … «προεκλογικό δωράκι» στη ΓΕΝΟΠ, θα κληθεί να απαντήσει στη Γενική Συνέλευση του Ιουνίου,όπως πληροφορείται το Capital.gr, ο πρόεδρος της ΔΕΗ, Α. Ζερβός.


Και αυτό γιατί ο κ. Ζερβός, την Παρασκευή 4Μαΐου, δύο ακριβώς μέρες πριν από τις εκλογές, έκανε δεκτό το αίτημα της ΓΕΝΟΠγια αυξήσεις από το … παράθυρο και συγκεκριμένα για αυξήσεις στηναποζημίωση της «εκτός έδρας μετακίνησης». Όπως πληροφορεί και το σχετικό δελτίοτύπου του συνδικάτου, «στη βάση του δίκιου μας καταφέραμε να αυξήσουμε τηναποζημίωση για την διατροφή στα 50 € (από τα 29€) και για τηνδιανυκτέρευση επίσης στα 50€ (από τα 34€).


Επιπροσθέτως και πάλι στη βάση του δίκιου μας καταφέραμε να μειώσουμε τα χιλιόμετρα για την εκτόςέδρας μετακίνηση στα 110km από τα 160km όταν η μετακίνηση γίνεται με ΙΧ η υπηρεσιακό αυτοκίνητο και στα 90km από τα 120km όταν η μετακίνηση γίνεται με δημόσιο μεταφορικό μέσο».

Ταυτόχρονα όπως πληροφορεί η ίδια ανακοίνωση, για τη ΓΕΝΟΠ υπάρχει ακόμη ανοιχτό θέμα για τη χιλιομετρική απόσταση, τη χιλιομετρικήαποζημίωση, τα χιλιόμετρα μετακίνησης εντός έδρας και το ύψος της αποζημίωσης για τη διατροφή. «Τίποτα δεν τελείωσε, γι αυτό θα επανέλθουμε με κάθε τρόπο» καταλήγει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι η αύξηση της αποζημίωσης για τη διατροφή είναι 72%, για τη διανυκτέρευση 47%, ενώ η μείωση στα χιλιόμετρα της μετακίνησης εκτός έδρας είναι 31%.
'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου