Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Μαζικές προσφυγές κατά του τέλους επιτηδεύματος


Ο λόγος είναι ότι, ακόμα κι αν δικαιωθεί η προσφυγή στο ΣτΕ, τα χρήματα θα επιστραφούν μόνο σ' εκείνους που θα έχουν προσφύγει και προσωπικά.

Οι μαζικές προσφυγές εξασφαλίζουν δραστικά χαμηλότερο κόστος για εκείνους που θα θελήσουν να συμμετάσχουν, αλλά και καλύτερη νομική και διαδικαστική υποστήριξη. Επίσης συμβάλλουν και στο πολιτικό κλίμα που θα διευκολύνει όχι μόνο την ευνοϊκή κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, αλλά και σε πιο "ούριο άνεμο" για μελλοντικές αντίστοιχες πρωτοβουλίες στο μέλλον.

Στηρίζουμε ολόθερμα την δράση αυτή που, κατά των πρόεδρο των Ελλήνων Φορολογουμένων Γιάννη Σιάτρα, "πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη μαζική προσφυγή εναντίον άδικων φορολογικών μέτρων, στην ελληνική ιστορία!". Και καλούμε όλους ανεξαιρέτως τους θιγόμενους από ένα ακόμα κυβερνητικό μέτρο που παραβιάζει κάταφωρα το δικαίωμά μας σε δίκαιη, συνεπή, σταθερή και ανταποδοτική φορολογία, να συμμετάσχετε. Συμμετάσχετε τόσο για να κερδίσετε τα χρήματα (αν η δικαιοσύνη ανταποκριθεί στην αποστολή της), όσο και για λόγους αρχής και πολιτικής πίεσης!

Επιτέλους, οι φορολογούμενοι δεν είμαστε πια ο εύκολος στόχος των οικονομικών μέτρων. Έχουμε οργάνωση, έχουμε φωνή, έχουμε δράση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου